Sport & Voeding

Sinds 2020 ben ik mij gaan verdiepen in sport & voeding.

Eerst en vooral om mezelf beter te voelen in mijn vel en meer energie te hebben doorheen de dag. Door mijn goede resultaten heb ik besloten om ook anderen hierbij te helpen. Van afslanken of spieropbouw tot het werken naar een gezonde levensstijl waar je massa’s energie van krijgt.

Dit doe ik door slechts enkele aanpassingen door te voeren in jouw dagdagelijkse leven.

Wens je hierover meer informatie? Twijfel dan zeker niet om mij te contacteren.

Afspraak maken?

Sport

Resultaat op +/- 6 maand tijd:

  • – 10 kg
  • Metabolische leeftijd van 34j naar 28j
  • Energiepeil +++
Wat vinden mijn klanten

Julie is echt een topper! Zij doet haar best om al haar teamleden door en door te leren kennen zodanig dat ze hun noden kent. Zij staat altijd voor haar teamleden klaar. Tips, goede raad, … maar ook gewoon eens vragen hoe het gaat is voor haar nooit te veel gevraagd. Julie zorgt ervoor dat je elke dag met evenveel zin gaat voor de beste versie van jezelf. Zelfs door dipjes sleurt ze je door. Het fitplan is voor mij echt een levenswijze geworden. Na bijna een jaar voel ik mij super goed in mijn vel en ben ik mijn lichaam liever gaan zien! Het is voor iedereen een aanrader.

🙌

Het Fitplan leerde mij om een gezonde routine op te bouwen doorheen mijn dag. De enorme leuke feedback en positiviteit van heel het team zorgt voor een boost bij mezelf. Het voelt goed te weten dat je er niet alleen voor staat!

💪